Exchange the World

Exchange the World

November 7, 2019 News 0

Почитувани колеги и колешки,

како и секоја година така и оваа ни е чест да ви го претставиме овогодинешниот конкурс за меѓународни студентски размени. Сите детали околу аплицирањето можете да ги најдете во докуентот подолу прикачен. Пријавувањето нема да се врши во канцелариите на ММСА, туку онлајн преку Google Forms. Линкот можете да го најдете на другата објава на ММСА. Ви посакуваме многу среќа!

*за дополнителни прашања обратете се на тимот за размени

Аплицирајте за овогодинешните размени користејќи го овој Google формулар.

Кликнете тука

Please follow and like us:
error0