Exchanges 2020/2021 season

Тимот на ММСА со неизмерно задоволство ви го прикажува овогодинешниот конкурс за студентски размени!

Светот ви е на дофат, се што треба да направите доколку сте заинтересирани за професионална/истражувачка размена е да ја поднесете вашата апликација на формуларот кој е прикачен на оваа објава.

Вашите апликации ќе бидат бодувани според бодовникот прикачен на оваа објава.

Конкурсот ќе биде отворен до 14.10.2020 до 23:59.За дополнителни информации обратете се на контакт информациите наведени во pdf фајлот за конкурсот.

Со среќа!

Апликационен Формулар


It is with immeasurable pleasure that the MMSA team is presenting you this year’s student exchange application contest!

The world is within your reach, all you have to do if you are interested in experiencing a professional/research exchange is to submit your application on the google form attached to this post.

Your applications will be graded based on the grading rules which you can check out in the pdf files attached to this post.

The application deadline is 23:59, 14.10.2020.For any additional information please use the contacts listed in the pdf files.

Good luck!

Application Form